Hírek

Megtekinthetők a fesztiválról készült fotók

2009. szeptember 20.

A galéria menüpont alatt megtekinthetők a fesztivál koncertjein készült fotók. A fényképeket (a 24-i szokolyai koncert és az ikonkiállításról készült fotók egy részének kivételével) Fekete István fotóművész készítette, akinek ezúton is köszönjük, hogy immár több éve segíti fesztiválunkat munkájával. Felhívjuk figyelmüket, hogy a fényképek engedély nélkül nem használhatók fel és nem közölhetők máshol.

Játék a Fidelion és a Vendégvárón

2009. augusztus 22.

Ahogy az eddigi években, a Vendégváró (www.vendegvaro.hu) és a Fidelio (www.fidelio.hu) idén is játékot indított a Börzsöny Barokk Napok alkalmából, amelyen mindkét helyen 3x2 db belépőjegyet sorsolnak ki a Szent Efrém Férfikar augusztus 28-i váci koncertjére. A Vendégváró oldalán egy egyszerű, a helyszínnel kapcsolatos kérdésre, míg a Fidelion egy szintén könnyű zenei kérdésre kell választ adni, és a helyes megfejtők között sorsolják ki a jegyeket, amelyeket a koncert előtt a helyszínen lehet majd átvenni.

Elindult a jegyértékesítés

2009. augusztus 10.

Megkezdődött a jegyek árusítása a Szent Efrém Férfikar koncertjére. A jegyek a váci Tourinform Irodában és a koncert előtt a helyszínen kaphatók, valamint a honlapon és a (30) 627 40 55-ös telefonszámon megrendelhetők. A jegyek ára elővételben és megrendelés esetén 1500 Ft, az előadás előtt a helyszínen 2000 Ft. A fesztivál többi koncertjére a belépés díjtalan, adományokat köszönettel elfogadunk.