Megközelítés, menetrendek, térképek

Általános információk

Az alábbiakban minden helyszínhez részletes információkat közlünk.

Az egyes helyszíneknél részletes térképet talál, de a fesztivál összes helyszínét tartalmazó térképeket az alábbiakban is megtekintheti:

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy koncertjeink időpontjait a különböző közlekedési eszközök jelenlegi menetrendjeihez igazítottuk. A menetrendek felől kérjük, tájékozódjon a következő honlapokon:


Helyszínek

Szokolya

A koncert helyszíne: református templom, Mányoki utca 5.
» Térkép

Gépkocsival Vác és Szob felől a Duna északi partján végigfutó 12-es főúton Kismarosig haladva, majd ott a szokolyai elágazásnál a főútról letérve érjük el a falut. A református templom tornya már messziről, a falu széléről is jól látszik. Vonattal a Budapest—Szob—Párkány vasútvonalon Kismarosig, majd onnan busszal, illetve kisvasúttal juthatunk el Szokolyára. A Vác—Balassagyarmat vasútvonalnak a falu melletti erdős völgyben van megállója, onnan mintegy 30 perces gyönyörű sétaút vezet a faluba.


Nógrád

A koncert helyszíne: katolikus templom, Hunyadi utca 22.
» Térkép

Gépkocsival a 2-es autóútról Nógrád felé térjünk le. Vonattal a Vác—Balassagyarmat vasútvonalon érhetjük el a falut, amelynek nógrádi megállójától jól látszik a mintegy 10 percre lévő templom tornya. Autóbusszal szintén Vácról érhetjük el a falut.


Berkenye

A koncert helyszíne: katolikus templom, Kossuth utca 44.
» Térkép

Gépkocsival a 2-es autóútról Nógrád felé térjünk le, majd figyeljük a berkenyei leágazást. Vonattal a Vác—Balassagyarmat vasútvonalon érhetjük el a falut, amelynek berkenyei megállójától a templom mintegy 5 perces sétaút.


Vác

A koncert helyszíne: Fehérek temploma, Március 15. tér (Főtér) 22.
» Térkép

Vácot autóval a 2-es, vagy a 2/A főutakról érhetjük el Budapest és a Dunakanyar felől. A Fehérek temploma a belvárosban, a főtéren található. Vasúton a Budapest, Balassagyarmat és Szob felől lehet Vácot megközelíteni. Budapest felől busszal is elérhetjük a várost. A vasútállomástól és a buszpályaudvarról egyaránt a Széchenyi utcán keresztül érhetünk a főtérre. Vác a Szentendrei sziget felől komppal is megközelíthető.